سلام به همه دوستان خوبم.
امیدوارم هر کجا هستین حال دلتون خوب باشه و اوقات خوشی رو سپری کنین.
قبل از هر چیز اولا بهتون تبریک میگم بابت اینکه قصد دارین وارد دنیای فرانت اند بشین و ثانیا ازتون تشکر میکنم که اینجا رو برای شروع انتخاب کردین، سعی میکنم طی این دوره آموزشی متنی تمام موارد رو پوشش بدم تا به بهترین دوره آموزشی متنی در ایران تبدیل بشه
اگر هر سوالی هم داشتید توی بخش نظرات مطرح کنید قطعا خیلی سریع پاسخ میدم بهتون.
خب بریم سر اصل مطلب، از هرچه بگذریم سخن دوست خوش تر است!
برای یادگیری فرانت اند، زبان ها و فریمورک های زیادی وجود داره و من توی این مقاله اصلا نمیخوام بهتون آموزش بدم یا درباره مزایا و معایب و ... هیچ چیز اضافه ای صحبت کنم.
توی این مقاله فقط قصد دارم یه نقشه راه بهتون بدم که بدونید طی این دوره آموزشی قراره چه چیز هایی رو با همدیگه یاد بگیریم.
در ادامه زبان ها و فریمورک هایی که به ترتیب آموزش داده میشن رو براتون لیست میکنم:
HTML
زبان نشانه گذاری ابر متن و اولین زبانی که برای شروع باید یاد بگیرید و پیش نیاز هم نداره (خیلی راحته)
CSS
مخفف Cascoding Style Sheet که برای استایل دهی به صفحات و تگ های HTML استفاده میشه و خیلی شیرین و دلچسبه و پیش نیازش HTML هست (راحتم هست)
Bootstrap
یک فریمورک آماده هست که از کد های HTML و CSS استفاده کرده و کار رو برای شما تا حدودی آسون کرده و میتونید با استفاده از یکسری Class به راحتی استایل هایی رو روی کد هاتون اعمال کنید و حجم کدنویسی رو برای شما کم میکنه که مهمترین مزیتش هم اینه که ریسپانسیو به شما تحویل میده که پیش نیازش HTML و CSS هست (نسبتا راحته)
JavaScript
خب جاوااسکریپت با بقیه یکم فرق میکنه، یه زبان سطح بالا و چند الگویی هست که توابع و کلاس و فانکشن و منطق و ... خیلی چیزای دیگه داره که توی زبان های قبلی باهاش سر و کار نداشتید اما اینجا دارید. یکم یادگیریش طولانیه و شاید گاهی اوقات یذره سخت به نظر برسه اما زبان شیرینیه و یادگیریش برای هر فرانت اند دولوپری واجبه و اینکه پیش نیاز هم نداره ولی اگر HTML و CSS رو از قبل بلد باشید خیلی بهتر میتونید ازش استفاده کنید (نسبتا سخته)
React JS
خب برسیم به بحث شیرین موضوع که میشه هین ری اکت خودمون، من که خیلی دوسش دارم و خیلی برام شیرینه، از React برای پروژه های سینگل پیج استفاده میشه، خیلی ساده و شفاف بخوام بهتون بگم اینه که کل سایتی که می نویسید اصلا رفرش نمیشه و سرعت عملکرد رو خیلی بالا میبره و پیش نیازش هم HTML و CSS و JavaScript هست (نسبتا راحته)
React Native
و اما، بریم سراغ معما خخخخ. در اصل React Native خیلی شباهت زیادی به React JS داره اما کمی سخت تره و کاربردش کلا متفاوته، کاربردش اینه که اپلیکیشن های اندروید و IOS باهاش می نویسید و خییییییلی شیرین و عالیه (نسبتا راحته)
خب اینا کل چیزایی بود که طی این دوره قراره با هم دیگه پشت سر بذاریم.
خوشحال میشم نظرات خوبتون رو ببینم.
دوستدار همتون هستم.
یا علی
صادق جعفری
از کودکی به کامپیوتر و دنیای دیجیتال علاقه داشتم، به همین دلیل ترک تحصیل کردم و تمام تلاش خودم را صرفا برای یادگیری کامپیوتر، طراحی، برنامه نویسی و ... به کار گرفتم. در کنار مشاغل مختلفی که مجبور به انجامشان بودم برنامه نویسی را یاد گرفتم و از سال 1390 وارد بازار کار شدم و همیشه در تلاش هستم تا چالش های روبرو را با موفقیت پشت سر بگذارم.
شبکه های اجتماعی من